Pat rabatabil pe perete la comanda

Solutia ideala pentru a economisi spatiul de joaca

Indiferent daca vrei sa mobilezi o gradinita sau un dormitor de copii, solutia cu pat rabatabil pe perete la comanda este una dintre cele mai eficiente. Avem un portofoliu atractiv de astfel de lucrari pe care le putem adapta cerintelor tale si putem realiza proiecte noi, unice si personalizate. Lucrarile noastre se remarca prin calitate, dar si prin designul atractiv, stabilitate si siguranta.

Pat rabatabil pe perete la comanda - beneficii si avantaje

Mobila de dormitor pentru copii trebuie sa fie adaptata necesitatilor copiilor, sa fie atractiva si confortabila si, deloc in ultimul rand, stabila si bine finisata. Paturile rabatabile pe perete pe care le realizam la comanda sunt realizate cu atentie si intrunesc toate aceste calitati. In plus, sunt solutia perfecta pentru a economisi si folosi eficient spatiu disponibil.

Pentru ca nu limiteaza locul de joaca, sunt foarte cautate in gradinite, dar pot fi o solutie draguta si pentru acasa. Copii le manevreaza usor si sunt incantati de idee.

Balamalele metalice asigura o inchidere lenta si usoara a patului si a piciorului de sustinere, copiii fiind in deplina siguranta cand le manevreaza. Dimensiunile, formele si culorile pot varia in functie de gradinita sau de cerintele parintilor.

Pat rabatabil pe perete la comanda

De ce sa apelezi la noi pentru un pat rabatabil pe perete la comanda

Avem experienta a peste 13 ani in executarea pieselor de mobila si numeroase lucrari de paturi rabatabile pe perete realizate la comanda pentru gradinite. Pentru ca vrem ca sistemele sa fie cat mai sigure si mai stabile, folosim numai materiale si accesorii de calitate de la producatori de incredere.

Iti oferim posibilitatea de a alege dintr-o gama diversificata de culori, astfel incat sa obtinem un design dragut si atractiv pentru cei mici. Indiferent de comanda, finalizam comenzile in maximum 21 de zile lucratoare.

Ai nevoie de un pat rabatabil pe perete la comanda? Contacteaza-ne!

Pat rabatabil pe perete la comanda

Pat rabatabil pe perete la comanda confortabil si stabil

Cand vine vorba despre copii, vom incerca sa le oferim ce este mai bun si mai sigur. De aceea, acordam atentie sporita proiectarii si executarii paturilor rabatabile pe perete la comanda pentru gradinite sau pentru acasa. Finisajele sunt atent realizate pentru a elimina riscul de accidente, iar sistemul de pliere este dotat cu balamale solide cu inchidere lina si facila. Sistemele de prindere asigura sustinerea paturilor atunci cand sunt ridicate.

Modelele de patul rabatabil pe perete pe care le executam la comanda sunt special gandite pentru a oferi un loc de odihna cat mai confortabil, mai stabil si mai sigur. De asemenea, sunt rezistente, durabile si stabile si vor face fata uzului indelungat specific gradinitelor. Combinatia culorilor ii va ajuta pe micuti sa tina minta care este locul lor de dormit.

Pat rabatabil pe perete la comanda cu polite

Patul rabatabil pe perete la comanda cu polite poate fi dotat cu etajere, polite si dulapioare de colt, ideale pentru aranjarea si depozitarea jucariilor. Compartimentarea este optima pentru a eficientiza spatiile si a mentine ordinea in spatiul de joaca.

Transforma gradinita sau camera copilului intr-un spatiu unic si special. Alege sa apelezi la paturi rabatabile pe perete la comanda si la diverse dulapuri si polite in aceleasi culori pentru a face spatiul cat mai atragator si a-i convinge pe copii sa intre in incapare cu placere.

Ai nevoie de un pat rabatabil pe perete la comanda? Contacteaza-ne!

Vrei un pat rabatabil pe perete la comanda? Contacteaza-ne!

Ne poti suna la oricare dintre numerele 0752153498 / 0722173936 sau ne poti lasa un mesaj pe adresa de email office@comandamobila.ro si te contactam in cel mai scurt timp. Putem realiza orice model de pat rabatabil pe perete la comanda pentru gradinite sau dormitoare de copii!

Cele mai noi produse