Atelier mobila Bucuresti

Mobila de calitate si personalizata pentru intreaga ta locuinta

Ai nevoie de mobila pe comanda care sa se potriveasca perfect pentru spatiul tau disponibil? Tot ce trebuie sa faci este sa apelezi la o companie care sa se ocupe de acest lucru, mai exact la un atelier de mobila din Bucuresti. Noi te putem ajuta in acest sens, realizam mobilier pe comanda pentru case, pentru a putea mobila complet orice dormitor, bucatarie, living sau chiar si hol.

Atelier de mobila in Bucuresti

Mobilier pentru locuinte si firme

Atelierul nostru de mobila din Bucuresti poate sa conceapa orice obiect de mobilier pentru case, apartamente sau pentru spatii de birouri. Ne ocupam de tot ce inseamna masuratorile necesare pentru a putea concepe mobila exact in functie de dimensiunile spatiului tau.

Pentru locuinte, atelierul de mobila din Bucuresti se ocupa cu realizarea de dormitoare, dressinguri, comode, noptiere, bucatarii complete, mese, corpuri suspendate, mobilier de living sau mobila pentru hol sau baie. 

In cazul in care ai nevoie de o solutie personalizata pentru mobila firmei tale, putem sa mobilam hoteluri, receptii, farmacii, gradinite si multe altele. Tinem cont de proiectul tau si te ajutam sa gasesti cea mai buna solutie pentru a-ti mobila complet spatiul pe care il ai.

Mobilier pentru locuinte si firme

Cauti un atelier de mobila in Bucuresti?
Contacteaza-ne si te ajutam cu mobila dorita!

Atelier mobila sector 1

Atelier mobila sector 1

Te afli in cautarea unui atelier de mobila din sectorul 1? Firma noastra producatoare de mobilier pe comanda te poate ajuta sa iti creeze mobila dorita in functie de necesitatile tale si de spatiul pe care il ai in locuinta ta, chiar daca isi are sediul in sectorul 2. Alege sa colaborezi cu noi pentru a-ti amenaja complet intreaga locuinta. Contacteaza-ne si te putem vizita la locatie pentru masuratori.

Atelier mobila sector 2

Un atelier de mobila din sectorul 2 poate sa iti conceapa orice tip de mobila doresti, in functie de dimensiunile, culorile si materialul dorit. Stim cat de important este sa apelezi la o echipa care sa inteleaga conceptul pe care il preferi, de aceea noi suntem aici pentru a te ajuta in acest sens.

In plus, sediul nostru este chiar in sectorul pe care il cauti, asa ca suntem aproape de tine si ne putem deplasa rapid pentru masuratori.

Atelier mobila sector 3

Atelierul nostru de mobila poate concepe mobilier atat pentru sectorul 3, cat si pentru alte sectoare sau orase. Concepem mobila in functie de designul pe care il doresti, dar si de bugetul pe care il ai. Folosim materiale precum PAL sau MDF, in functie de bugetul tau si cream mobila pe diferite nuante si modele.
Atelier mobila sector 3

Cauti un atelier de mobila in Bucuresti?
Contacteaza-ne si te ajutam cu mobila dorita!

Atelier mobila sector 4

Te ajutam cu masurarea si realizarea mobilei dorite pe comanda, dar si cu transportul de la atelierul de mobila la orice locatie din sectorul 4. Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti o schita cu mobila pe care o doresti sau sa ne suni si sa ne oferi toate detaliile despre mobila pe care o doresti.

Atelier mobila sector 5

Ai o afacere in sectorul 5 si vrei sa apelezi la un atelier de mobila? Firma noastra este pregatita sa te ajute cu orice tip de proiect doresti, pentru birouri, receptii, paturi si multe alte obiecte de mobilier necesar pentru orice tip de afacere.

Atelier mobila sector 6

Apeleaza la atelierul nostru de mobila care produce mobilier pentru sectorul 6 si nu numai, indiferent de zona in care locuiesti. Fie ca iti doresti mobilarea completa pentru un dormitor sau o bucatarie, noi suntem aici sa te ajutam.
Atelier mobila Bucuresti

Ce costuri poate sa perceapa un atelier de mobila din Bucuresti

Costurile pe care atelierul nostru de mobila din Bucuresti poate sa le perceapa se calculeaza in functie de mai multe criterii. Astfel, conteaza in primul rand numarul de corpuri de mobilier pe care le doresti, dimensiunea lor, forma, accesoriile incluse, dar si materialul din care sunt realizate. Ulterior vor mai conta si alte aspecte precum compratimentarea si realizarea unui design unic cu forme personalizate.

Un atelier de mobila din Bucuresti va sti exact sa iti faca un cost final dupa ce finalizati prima discutie in care ai prezentat o schita si s-au facut masuratorile aferente.

Cauti un atelier de mobila in Bucuresti?
Contacteaza-ne si te ajutam cu mobila dorita!

Apeleaza la un atelier de mobila pe comanda in Bucuresti cu care sa colaborezi eficient!

Daca iti doresti sa colaborezi cu atelierul de mobila din Bucuresti pe care il detinem, te invitam sa ne contactezi la numerele de telefon 0752 153 498 / 0722 173 936 sau sa ne lasi un mesaj pe adresa de email office@comandamobila.ro. Raspundem prompt solicitarilor legate de mobila pe comanda si te ajutam rapid cu inaintarea unei oferte de pret.