Mobila bucatarie rustica la comanda

Amenajeaza-ti bucataria intr-un stil unic, cu un design aparte

Vrei sa te orientezi catre un aspect unic si deosebit pentru bucataria noii tale locuinte? Apeleaza la o firma producatoare de mobila pe comanda care poate sa  te ajute cu idei in confectionarea unei mobile potrivite pentru gustul tau. Daca atentia ta se indreapta catre un model vechi cu elemente diferite de cele clasice, atunci este posibil sa iti doresti o mobila de bucatarie rustica la comanda.

Executam bucatarii in stil rustic pentru toti cei pasionati de un stil vintage pe care si-l doresc in propria locuinta, si mai exact in bucatarie.

De ce sa comanzi de la noi o mobila de bucatarie rustica la comanda

Apeleaza la firma noastra producatoare de mobila pentru a-ti realiza mobilierul de bucatarie  rustic pe comanda si vei avea mai multe avantaje. Ne deplasam la locatie pentru masuratori iar la final te ajutam cu transportul si montajul. Mai mult, lucram cu multe tipuri de materiale si culori, astfel ca tu poti sa alegi exact ceea ce iti doresti pentru mobila din locuinta ta.

Trebuie sa mai stii faptul ca dispunem de un portofoliu bogat in ceea ce priveste executia de mobila de bucatarie din care poti chiar si tu sa te inspiri pentru proiectul tau.

Ai nevoie de o mobila de bucatarie rustica la comanda?
Apeleaza la noi pentru a comanda mobilierul dorit!

MOBILA BUCATARIE RUSTICA LA COMANDA

De ce sa alegi o mobila de bucatarie rustica pe comanda

O mobila de bucatarie rustica pe comanda este ideala pentru orice locuinta in care iti doresti sa iti creezi propriul tau spatiu in functie de anumite preferinte in ceea ce priveste designul si culorile. Mai mult, avand in vedere ca este proiectata pe comanda, se va potrivi perfect spatiului tau din bucatarie si dimensiunilor pe care le are. Chiar daca ai o bucatarie de dimensiuni reduse, noi te putem ajuta si iti concepem un mobilier care sa fie exact pentru nevoile tale.

Ce design poate sa aiba o mobila rustica de bucatarie la comanda

Mobila de bucatarie rustica la comanda are un stil influentat din mediul rural, cu modele si imbinari asemanatoare celor invechite, insa culorile folosite sunt in general cele calde, precum alb sau crem/maro.

Spre deosebire de bucatariile clasice sau cu un aspect luxos, bucatariile rustice sunt concepute pentru a avea un scop practic, fiind compartimentate pentru a putea fi folosite in intregime. Designul acestora iti ofera o senzatie de confort, transformand bucataria intr-o incapere primitoare, in care vei dori sa iti petreci cat mai mult timp.

Ai nevoie de o mobila de bucatarie rustica la comanda?
Apeleaza la noi pentru a comanda mobilierul dorit!

Cat poate costa o mobila de bucatarie rustica la comanda

Mobila de bucatarie in stil rustic la comanda poate sa aiba un cost diferit in functie de mai multe criterii pe care le discutam intotdeauna inca de la inceput cu clientii nostri. Prin urmare, daca vrei sa te orientezi spre o astfel de bucatarie, trebuie sa stii ca la costul final se ia in calcul dimensiunea acesteia, materialul folosit, formele si modelele alese, compartimentarea, dar si accesoriile pe care doresti sa le folosim. Aici poate fi vorba despre manere pentru corpuri care sunt concepute din material rezistent vopsit, ori vitrina cu geamuri cu model sau transparente.

Indiferent de felul in care vrei sa arate bucataria ta in stilul rustic, noi te putem ajuta cu proiectul pe care il doresti si iti realizam mobilierul dorit!

MOBILA BUCATARIE LA COMANDA

Apeleaza cu incredere la o firma producatoare de mobila de bucatarie rustica la comanda!

Daca esti in cautarea unei firme de incredere pentru conceperea unei mobile de bucatarie rustice la comanda, ne poti contacta pentru a discuta toate detaliile necesare la numerele de telefon 0752.153.498 sau 0722.173.936. Totodata, ne poti scrie sau ne poti trimite schita ta pe adresa de email office@comandamobila.ro.

Echipa noastra cu experienta in conceperea de mobilier pentru intreaga locuinta te va ajuta cu mobila dorita pentru o bucatarie in stil rustic!