Bucatarii moderne la comanda

Solicita masuratori si consiliere – sunt gratuite

De peste 13 ani executam bucatarii moderne la comanda personalizate dupa cerintele si necesitatile clientilor. Onoram cu pasiune si profesionalism orice comanda si ne ocupam de toate etapele, de la masuratori si proiectare, pana la livrare si montaj in locatie.

Bucatarii moderne la comanda - de ce sa lucrezi cu noi

Putem sa realizam orice proiect personalizat de mobila de bucatarie moderna la comanda, pornind de la schita clientului sau concepand ceva nou, unicat. Astfel, oferim solutii exact asa cum doresc clientii si pentru toate spatiile si dimensiunile.

Tu economisesti timp si energie si noi ne ocupam de tot! Dispunem de echipe intregi de meseriasi si designeri care se vor ocupa de proiectul tau si, astfel, mobila va fi finalizata in maximum 21 de zile lucratoare.

In ultimii ani am realizat numeroase proiecte de bucatarii moderne la comanda si suntem mereu la curent cu ultimele tendinte in domeniu. Pentru ca vrem ca totul sa arate impecabil, fiecare corp de mobilier este verificat de mai multe ori si acordam atentie maxima detaliile si finisajelor.

Lucram numai cu materiale si accesorii de la producatori de incredere si garantam calitatea, siguranta si durabilitatea bucatariilor moderne pe care le executam la comanda.

Bucatarii moderne la comanda

Bucatarii moderne la comanda - acum si pentru tine!

Datorita designului minimalist, elegant si rafinat, din ce in ce mai multe gospodine aleg bucatariile moderne la comanda. Acest mobilier se poate personaliza optim pentru a se integra in orice interior si denota bun gust, creativitate si dragoste pentru frumos.

Simpla si eleganta, aceasta mobila se potriveste de minune in spatiile mici si ofera tot confortul si toate functionalitatile de care ai nevoie intr-o bucatarie. In plus, este  accesibila la preturi rezonabile si se va dovedi o investitie durabila si de calitate.

Vrei o bucatarie moderna la comanda? Contacteaza-ne!

Bucatarii moderne la comanda de calitate

Pentru ca tu sa beneficiezi de bucatarii moderne la comanda de cea mai buna calitate, noi avem grija sa alegem cu atentie materialele si accesoriile. Astfel, pentru usi folosim MDF lucios sau mat de la AGT, Gizir sau Vario. Pentru restul vei putea alege dintr-o gama diversificata de PAL melaminat cu cant ABS de la Kastamonu, Egger, Kronospan si Falco.

De asemenea, vei putea alege din numeroase accesorii, finisaje si tipuri de feronerii de calitate, iar blaturile, termorezistente si durabile, sunt disponibile in numeroase culori si materiale.

Pret bucatarii moderne la comanda

Pentru toate bucatariile moderne realizate la comanda pretul se calculeaza in functie de proiect. Astfel, pentru a-ti spune cat te va costa mobila dorita, vom avea nevoie de o schita, dimensiuni, compartimentare, ce culori, materiale si accesorii doresti sa folosim. Calculul de pret se realizeaza gratuit si in cel mai scurt timp revenim cu raspunsul.

Vrei o bucatarie moderna la comanda? Contacteaza-ne!

Vrei mai multe detalii despre bucatarii moderne la comanda? Contacteaza-ne!

Indiferent daca vrei doar cateva informatii in plus, un calcul de pret pentru o mobila schitata de tine, masuratori sau sa plasezi o comanda, nu ezita sa ne contactezi! 

Ne poti suna la oricare dintre numerele 0752153498 / 0722173936 sau ne poti lasa un mesaj pe adresa de email office@comandamobila.ro si te contactam in cel mai scurt timp.