Dressing dormitor la comanda

O solutie moderna de depozitare

Daca iti doresti un interior mobilat modern si minimalist, trebuie sa iei in considerare un dressing de dormitor la comanda. Este un tip de mobilier foarte ingenios si creativ care iti asigura un spatiu generos de depozitare si organizare a lucrurilor si nu ocupa mult loc. Realizam orice astfel de lucrare pe preturi accesibile si in termene rezonabile!

Dressing dormitor la comanda - beneficii si avantaje

Dressingul pentru dormitor realizat la comanda se incadreaza perfect in spatiul alocat si eficientizeaza locurile de depozitare. Datorita usilor culisante din tavan pana in podea se poate monta chiar si in cele mai mici camere.

In plus, pentru a crea senzatia de spatiu si luminozitate, pe usi se pot monta oglinzi.

Realizat la comanda dupa necesitatile clientului, dressingul de dormitor va fi compartimentat optim cu etajere, sertare si bara pentru haine. Este spatios si elegant si mobileaza cu stil si rafinament orice dormitor.

Dressing dormitor la comanda

Realizam dressing pentru dormitor la comanda - de ce sa apelezi la noi

Avem experiența a peste 13 ani in lucrari de dressing de dormitor la comanda si putem onora cu profesionalism orice proiect, oricat ar fi de exigente cerintele. Pentru ca ne dorim calitate si versatilitate, folosim numai materiale si accesorii de la producatori de incredere.

Astfel sertarele sunt montate pe glisiere metalice cu alunecare lenta, politele sunt sustinute pe suporti metalici siguri, usile sunt montate pe sisteme de culisare de ultima generatie si se manevreaza usor. Putem oferi clientilor posibilitatea de a alege dintr-o gama diversificata de culori, modele si finisaje, iar designerii nostri sunt intotdeauna la curent cu ultimele tendinte in moda.

Ne vom ocupa de toate etapele, de la masuratori si proiectare pana la transport si montaj si practicam preturi rezonabile care ofera un raport atractiv fata de calitate si durabilitate.

Vrei un dressing de dormitor la comanda? Contacteaza-ne!

Dressing dormitor la comanda

Dressing dormitor la comanda - desing placut si elegant

Dressingul de dormitor la comanda se poate monta in orice spatiu si are un design elegant si placut. Pe langa faptul ca asigura spatii generoase de depozitare a lucrurilor, va arata incredibil de bine in orice dormitor.

Este un mobilier complex si versatil care se poate realiza in nenumarate variante si cerinte de estetica, materiale, finisaje si compartimentare. Durabil si rezistent, acesta va deservi functionalitatea pentru care a fost proiectat pentru zeci de ani si este o alegere inspirata pentru orice dormitor modern.

Dressing dormitor la comanda pret

Indiferent de complexitatea proiectului, pretul pentru un dressing de dormitor la comanda se calculeaza riguros in functie de schita, dimensiuni, compartimentare si cerinte speciale de design sau functionalitate. De aceea, daca esti interesat de o astfel de lucrare, te rugam sa ne contactezi si sa ne furnizezi toate informatiile necesare. Ne vom ocupa de calculul de pret si vom reveni cu raspunsul in cel mai scurt timp.

Vrei un dressing de dormitor la comanda? Contacteaza-ne!

Ai nevoie de un dressing de dormitor la comanda? Nu ezita sa ne contactezi!

Pentru detalii suplimentare despre un dressing de dormitor la comanda, ne poti suna la oricare dintre numerele 0752153498 / 0722173936 sau ne poti lasa un mesaj pe adresa de email office@comandamobila.ro . Suntem gata sa iti furnizam toate detaliile si sa te consiliem gratuit pentru a obtine exact ceea ce iti doresti!